Sobre mi

lidiaayllonramos

Sóc la Lídia Ayllón Ramos. Sempre m’ha interessat el poder de la música per arribar a parts de nosaltres que no sabíem que teníem i per fer aflorar el nostre potencial de manera tan efectiva i gratificant. Em vaig titular com a musicoterapeuta (2005), terapeuta BMGIM (Mètode Bonny d’Imatge Guiada i Música, 2008) i especialista en Musicoteràpia i Medicina per l’Instituto Música, Arte y Proceso de Vitòria. Vaig començar els estudis musicals amb la guitarra, i més tard amb el piano al Consevatori Superior de Música del Liceu (Piano Clàssic) i al Taller de Músics de Barcelona (Bateria, Percussió Llatina, Piano-Jazz).

Com a terapeuta BMGIM estic titulada per l’Atlantic Institute for Consciousness and Music (AICM)acreditada com a Fellow per l’Association For Music and Imagery (AMI).

Desenvolupo la meva tasca professional com a musicoterapeuta en consulta privada (individual i grupal) i com a  docent del Mètode BMGIM al Màster de Musicoteràpia de l‘Institut de Formació Contínua IL3-UB de la Universitat de Barcelona (UB), i a l’Institut Superior d’Estudis Psicològics (ISEP Barcelona). Anteriorment, també a ISEP Madrid i al Màster de Musicoteràpia de la Universidad Católica de Valencia (UCV).

Vaig formar part de la junta directiva de l’Associació de Professionals de Musicoteràpia (APM) de l’any 2005 al 2010. Sóc membre de l’Associació Catalana de Musicoteràpia (ACMT) i de l’European Association of Music and Imagery (EAMI).